Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.10.2019
Aktivovali jsme Věrnostní program!
  *zdroj: pixabay.com Vážení návštěvníci e-shopu, dnes, tedy 20. října 2019, jsme aktivovali věrnostní program. Nyní můžete nakupovat výrobky z e-... číst celé
02.10.2019
Od 10. října nás najdete na nové adrese v Ostravě
  Vážení zákazníci, obchodní partneři, V říjnu jsme přestěhovali naše kanceláře na novou adresu v Ostravě, viz. kontakty. Nyní sídlíme v druhém patř... číst celé
25.03.2018
Akce pozastavena - Otestujte zdarma 100 % Pure Oregano Oil
Všechny vzorky jsme již rozdali. O podobné akci Vás můžeme v budoucnu kontaktovat e-mailem. Přihlásit k nesletteru. Objednejte si zdarma vzorek čisté... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.10.2018
Colostrum - přirozené (extra) posílení imunity
Struktura kravského mleziva je identická se strukturou přirozeného lidského mleziva. Výzkum připisuje kravskému mlezivu spoustu zdraví prospěšných úči... číst celé
12.10.2018
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
Vitamin C je pro lidský organismus nezbytný a Acerola obsahuje 30x více vitaminu C než pomeranč. Acerola 4,5 % a pomeranče 0,05 %. Je zdrojem vitaminu... číst celé
12.10.2018
Nutriční droždí není jen lahůdkové droždí
Nutriční droždí je unikátní výrobek obsahujícím inaktivní vločky droždí. Takzvané nutriční droždí je velmi účinná superpotravina. Nutriční droždí, je ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti Tomáš Fáles - Vitarama.cz, se sídlem Nivnická 326/21, 709 00 Ostrava-Mariánské Hory, IČ 69315973, zapsaná u Magistrátu města Ostravy pod číslem jednacím SMO/166126/15/ŽÚ/PRV (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • MailChimp, služba pro rozesílku e-mailů, sídlem The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000Atlanta, GA 30308 USA.
  5. Osobní údaje budou předány i mimo území EU (Spojené státy americké).

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Colostrum - přirozené (extra) posílení imunity
12.10.2018
Colostrum - přirozené (extra) posílení imunity
Struktura kravského mleziva je identická se strukturou přirozeného lidského mleziva. Výzkum připisuje kravskému mlezivu spoustu zdraví prospěšných úči... číst celé
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
12.10.2018
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
Vitamin C je pro lidský organismus nezbytný a Acerola obsahuje 30x více vitaminu C než pomeranč. Acerola 4,5 % a pomeranče 0,05 %. Je zdrojem vitaminu... číst celé
Nutriční droždí není jen lahůdkové droždí
12.10.2018
Nutriční droždí není jen lahůdkové droždí
Nutriční droždí je unikátní výrobek obsahujícím inaktivní vločky droždí. Takzvané nutriční droždí je velmi účinná superpotravina. Nutriční droždí, je ... číst celé
Léky, vitamíny a potravinové doplňky – kdy a jak je užívat?
31.03.2018
Léky, vitamíny a potravinové doplňky – kdy a jak je užívat?
Potravinové doplňky, vitamíny a léky – všechny mají jeden prvotní cíl – prospět našemu zdraví. Přemýšleli jste ale někdy, jak velké rozdíly mezi nimi ... číst celé

2016–2020 © Vitarama - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.