Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

banner_doprava

RYCHLÝ KONTAKT

Vitarama.cz
Na Obvodu 41
Ostrava
tel: 558 840 399, 777 708 560
obchod(a)vitarama.cz

NOVINKY a ČLÁNKY

arr3Otestujte zdarma 100 % Pure Oregano Oil Objednejte si zdarma vzorek čistého oregánového oleje poštou. Za kvalitu ručíme! Více informací... arr3Projevy kandidózy, kvasinkové infekce   Kandidóza je houbová infekce, která může postihnout např. pokožku genitálie hltan ústní... arr3Oregánový olej - všestranný pomocník část 1 Oregano Vonná bylina běžně požívaná k ochucení těstovin a masitých pokrmů, je proslulé svojí... arr3Koloidní stříbro pohledem odborníka na výživu část 1. Koloidní stříbro trnem v oku odborníků? Koloidní stříbro je pro FDA (americký úřad pro kontrolu... arr3Máte někdy problémy s trávením? Jejich nejčastější příčiny a následky Poruchy trávení se projevují bolestí v žaludku, nevolnostmi, svírání v oblasti nadbřišku. Příčinou...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 115,0 Kč (4,5 EUR)
skladem
naše cena 442,0 Kč (17,2 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 300,0 Kč (11,7 EUR)
skladem
naše cena 260,0 Kč (10,1 EUR)
skladem
naše cena 460,0 Kč (17,9 EUR)
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů