Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.02.2021
Apple Pay součástí platební brány ComGate
Nově nabízíme Vám, našim klientům, platbu Apple Pay skrze platební bránu ComGate.  Apple Pay se zobrazuje výhradně uživatelům Apple zařízení s prohlí... číst celé
29.12.2020
Nyní na Vitarama.cz plaťte pohodlně s ComGate
Vážení zákazníci, od dnešního dne 29.12.2020 jsme aktivovali do ostrého provozu novou platební bránu ComGate. Doufáme, že tím zpříjemníme v novém roc... číst celé
20.10.2019
Aktivovali jsme Věrnostní program!
  *zdroj: pixabay.com Vážení návštěvníci e-shopu, dnes, tedy 20. října 2019, jsme aktivovali věrnostní program. Nyní můžete nakupovat výrobky z e-... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
05.11.2020
Silné zdroje vitamínu C - znáte Acerolu? Panzdravi.cz
Vitamíny a minerály by v žádném případě neměly chybět ve vašem jídelníčku a životním stylu. Jedním z nejdůležitějších vitamínu je vitamín C. Na tento ... číst celé
12.10.2018
Colostrum - přirozené posílení imunity
Struktura kravského mleziva je identická se strukturou přirozeného lidského mleziva. Výzkum připisuje kravskému mlezivu spoustu zdraví prospěšných úči... číst celé
12.10.2018
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
Vitamin C je pro lidský organismus nezbytný a Acerola obsahuje 30x více vitaminu C než pomeranč. Acerola 4,5 % a pomeranče 0,05 %. Je zdrojem vitaminu... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti Tomáš Fáles, se sídlem Banskobystrická 2085/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice, IČ 69315973, zapsané na Magistrátu města Ostravy pod číslem jednacím SMO/581697/19/ŽÚ/KDI, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 230 dnů (Seznam.cz), Heureka.cz (2.6 Zpracování osobních údajů v rámci programu Ověřeno zákazníky) a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Poskytovatel služby Seznam.cz, a.s. se sídlem: Praha 5 - Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ: 150 00
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Silné zdroje vitamínu C - znáte Acerolu? Panzdravi.cz
05.11.2020
Silné zdroje vitamínu C - znáte Acerolu? Panzdravi.cz
Vitamíny a minerály by v žádném případě neměly chybět ve vašem jídelníčku a životním stylu. Jedním z nejdůležitějších vitamínu je vitamín C. Na tento ... číst celé
Colostrum - přirozené posílení imunity
12.10.2018
Colostrum - přirozené posílení imunity
Struktura kravského mleziva je identická se strukturou přirozeného lidského mleziva. Výzkum připisuje kravskému mlezivu spoustu zdraví prospěšných úči... číst celé
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
12.10.2018
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
Vitamin C je pro lidský organismus nezbytný a Acerola obsahuje 30x více vitaminu C než pomeranč. Acerola 4,5 % a pomeranče 0,05 %. Je zdrojem vitaminu... číst celé
Nutriční droždí není jen lahůdkové droždí
12.10.2018
Nutriční droždí není jen lahůdkové droždí
Nutriční droždí je unikátní výrobek obsahujícím inaktivní vločky droždí. Takzvané nutriční droždí je velmi účinná superpotravina. Nutriční droždí, je ... číst celé

Prodejna

Vitarama.cz
Nivnická 326/21
709 00 Ostrava

Podporujeme online platby

 

Platební brána ComGate

Přihlášení k odběru zpravodaje

Zavolejte nám
9.00 - 15.00
2016–2020 © Vitarama - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.