Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

banner_doprava

RYCHLÝ KONTAKT

Vitarama.cz
Na Obvodu 41
Ostrava
tel: 558 840 399, 777 708 560
obchod(a)vitarama.cz

NOVINKY a ČLÁNKY

arr3Otestujte zdarma 100 % Pure Oregano Oil Objednejte si zdarma vzorek čistého oregánového oleje poštou. Za kvalitu ručíme! Více informací... arr3Projevy kandidózy, kvasinkové infekce   Kandidóza je houbová infekce, která může postihnout např. pokožku genitálie hltan ústní... arr3Oregánový olej - všestranný pomocník část 1 Oregano Vonná bylina běžně požívaná k ochucení těstovin a masitých pokrmů, je proslulé svojí... arr3Koloidní stříbro pohledem odborníka na výživu část 1. Koloidní stříbro trnem v oku odborníků? Koloidní stříbro je pro FDA (americký úřad pro kontrolu... arr3Máte někdy problémy s trávením? Jejich nejčastější příčiny a následky Poruchy trávení se projevují bolestí v žaludku, nevolnostmi, svírání v oblasti nadbřišku. Příčinou...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 380,0 Kč (14,8 EUR)
skladem
naše cena 115,0 Kč (4,5 EUR)
skladem
naše cena 150,0 Kč (5,9 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 300,0 Kč (11,7 EUR)
skladem
naše cena 350,0 Kč (13,7 EUR)
skladem
naše cena 260,0 Kč (10,1 EUR)
skladem

Jak pomáhá přírodní vitamin C z Aceroly?

plody tresne acerola vitarama.cz

Popis rostliny Acerola

Acerola je nenáročný keř nebo nízký strom, který nese lahodné, třešním podobné ovoce. Z toho důvodu se jim také běžně říká „třešně aceroly“, spíše než jen acerola. Mezi další běžně používané názvy patří barbadoská třešeň nebo západoindická třešeň, ale vědecké označení tohoto tropického ovoce je Malpigia emarginata. Acerola, pocházející původně z Mexika, Jižní Ameriky a Střední Ameriky, byla po tisíce let velmi ceněným ovocem mezi nejrůznějšími domorodými kulturami. Nyní se vyváží do celého světa a je pěstována v určitých oblastech indického subkontinentu, stejně jako v jižních oblastech Spojených států.

K čemu se používá Acerola v kuchyni?

Co se týče kulinářského využití, mají třešně aceroly výraznou chuť a i přesto že s třešněmi nejsou příbuzné, konzumují se stejně: syrové, v pečených výrobcích, ve sladkostech, zmrzlinách, želé, džemech a ovocných džusech. Acerola se dokonce používá i pro výrobu některých alkoholických nápojů. Skutečný přínos se však skrývá v bohaté směsi živin a vitamínů. Navíc obsahuje množství antioxidantů a má jednu z největších koncentrací vitamínu C ze všech ovocí. Nyní se pojďme podívat na některé z mnohých přínosů pro zdraví, jež acerola přináší.

Zdravotní účinky Aceroly

Mezi jedny z nejunikátnějších zdravotních přínosů aceroly patří zlepšení stavu diabetiků, zmírnění známek stárnutí, snížení rizika vzniku určitých typů rakoviny, podporuje srdeční funkce a krevní oběh, zmírňuje alergické reakce, stimuluje imunitní systém, podporuje fuknce zraku, zvyšuje ochranu pokožky a pozitivně ovlivňuje emoce.

 

Inspirováno článkem z webu organicfacts.net.

 

V našem eshopu nabízíme Bio Acerolu 500 mg, vitamín C v té nejčistší formě, bez dodatku syntetického vitamínu C. Přejít na stránku s produktem Bio Acerola od Hepatica.