Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

RYCHLÝ KONTAKT

Vitarama.cz
Nivnická 21
Ostrava
tel: 558 840 399, 777 708 560
obchod(a)vitarama.cz

NOVINKY a ČLÁNKY

arr3Aktivovali jsme Věrnostní program!  *zdroj: pixabay.com Vážení návštěvníci e-shopu, dnes, tedy 20. října 2019, jsme aktivovali... arr3Od 10. října nás najdete na nové adrese v Ostravě  Vážení zákazníci, obchodní partneři, V říjnu jsme přestěhovali naše kanceláře na novou adresu v... arr3Koloidní stříbro -17% - akce tvá do konce října   Rádi bychom, abyste se spolu s námi dobře, preventivně připravovali na nadcházející podzimní,... arr3Akce pozastavena - Otestujte zdarma 100 % Pure Oregano OilVšechny vzorky jsme již rozdali. O podobné akci Vás můžeme v budoucnu kontaktovat e-mailem.... arr3Koloidní stříbro pohledem odborníka na výživu část 1. Koloidní stříbro trnem v oku odborníků? Koloidní stříbro je pro FDA (americký úřad pro kontrolu...

ZBOŽÍ V AKCI

akční cena 159,0 Kč (6,2 EUR)
skladem
akční cena 115,0 Kč (4,5 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

akční cena 350,0 Kč (13,7 EUR)
skladem
akční cena 269,0 Kč (10,5 EUR)
skladem
akční cena 460,0 Kč (17,9 EUR)
skladem

Jak pomáhá přírodní vitamin C z Aceroly?

plody tresne acerola vitarama.cz

Popis rostliny Acerola

Acerola je nenáročný keř nebo nízký strom, který nese lahodné, třešním podobné ovoce. Z toho důvodu se jim také běžně říká „třešně aceroly“, spíše než jen acerola. Mezi další běžně používané názvy patří barbadoská třešeň nebo západoindická třešeň, ale vědecké označení tohoto tropického ovoce je Malpigia emarginata. Acerola, pocházející původně z Mexika, Jižní Ameriky a Střední Ameriky, byla po tisíce let velmi ceněným ovocem mezi nejrůznějšími domorodými kulturami. Nyní se vyváží do celého světa a je pěstována v určitých oblastech indického subkontinentu, stejně jako v jižních oblastech Spojených států.

K čemu se používá Acerola v kuchyni?

Co se týče kulinářského využití, mají třešně aceroly výraznou chuť a i přesto že s třešněmi nejsou příbuzné, konzumují se stejně: syrové, v pečených výrobcích, ve sladkostech, zmrzlinách, želé, džemech a ovocných džusech. Acerola se dokonce používá i pro výrobu některých alkoholických nápojů. Skutečný přínos se však skrývá v bohaté směsi živin a vitamínů. Navíc obsahuje množství antioxidantů a má jednu z největších koncentrací vitamínu C ze všech ovocí. Nyní se pojďme podívat na některé z mnohých přínosů pro zdraví, jež acerola přináší.

Působení:

  • přirozená obranyschopnost - imunitní systém
  • udržuje normální stav pokožky
  • pozitivní působení na emoce

 

 

V našem eshopu nabízíme Bio Acerolu 500 mg, vitamín C v té nejčistší formě, bez dodatku syntetického vitamínu C. Přejít na stránku s produktem Bio Acerola od Hepatica.