Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

banner_doprava

RYCHLÝ KONTAKT

Vitarama.cz
Na Obvodu 41
Ostrava
tel: 558 840 399, 777 708 560
obchod(a)vitarama.cz

NOVINKY a ČLÁNKY

arr3Koloidní stříbro -17% - akce tvá do konce října   Rádi bychom, abyste se spolu s námi dobře, preventivně připravovali na nadcházející podzimní,... arr3Akce pozastavena - Otestujte zdarma 100 % Pure Oregano OilVšechny vzorky jsme již rozdali. O podobné akci Vás můžeme v budoucnu kontaktovat e-mailem.... arr3Projevy kandidózy, kvasinkové infekce   Kandidóza je houbová infekce, která může postihnout např. pokožku genitálie hltan ústní... arr3Oregánový olej - všestranný pomocník část 1 Oregano Vonná bylina běžně požívaná k ochucení těstovin a masitých pokrmů, je proslulé svojí... arr3Koloidní stříbro pohledem odborníka na výživu část 1. Koloidní stříbro trnem v oku odborníků? Koloidní stříbro je pro FDA (americký úřad pro kontrolu... arr3Máte někdy problémy s trávením? Jejich nejčastější příčiny a následky Poruchy trávení se projevují bolestí v žaludku, nevolnostmi, svírání v oblasti nadbřišku. Příčinou...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 199,0 Kč (7,8 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 280,0 Kč (10,9 EUR)
skladem
naše cena 350,0 Kč (13,7 EUR)
skladem
naše cena 260,0 Kč (10,1 EUR)
skladem

O Vitarama » GDPR nařízení
GDPR - souhlas se zpracováním osobních a obchodních údajů

 

 

Vážení,

v souvislosti se změnami v oblasti ochrany osobních a obchodních údajů, zde uvádíme krátké vysvětlení k souhlasu, který nám udělujete pokud si zakoupíte produkt z našeho eshopu, nebo se přihlásíte k oběru emailové kampaně.

Co je GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) je nové nařízení Evropské Unie, které se zabývá kompletní problematikou ochrany osobních údajů. V účinnost vstoupí 25. 5. 2018 a v Česku nahradí směrnici 95/46/ES a související zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Proč potřebujeme Váš souhlas?

Díky udělení tohoto souhlasu Vás budeme moci informovat o nabídce našich produktů, novinek, akčních slev a soutěží z našich webových stránek a blogů. Poskytování našich produktů a služeb není tímto souhlasem podmíněno. Samozřejmě můžete své rozhodnutí kdykolivzměnit a souhlas odvolat.

Souhlas se zpracováváním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení

Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

Uděluji tímto do odvolání tohoto souhlasu firmě Tomáš Fále Vitarama.cz, se sídlem Na Obvodu 1098/41, Ostrava, IČO: 69315973, jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, aby zpracovávala (a to i automatizovaně a zejména prostřednictvím shromažďování, monitorování, profilování, vyhodnocování a uchovávání) moje osobní údaje. To vše pro účel zjištění mých relevantních potřeb a nabídnutí a poskytnutí vhodných obchodních nabídek, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky. Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují jméno, příjmení, titul, trvalý pobyt/místo podnikání, číslo bankovního účtu, údaje z předložených dokladů, údaje o platbách a platební morálce, platební údaje SIPO, telefonní a e-mailové spojení, informace identifikující zařízení nebo osobu spojenou s užíváním zařízení, např. IP adresy nebo identifikátory cookies, informace o nákupních preferencích, údaje o spotřebě a o odběrném místě.

Tento souhlas uděluji dobrovolně a jsem si vědom toho, že ho mohu kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, jakým jsem jej udělil.

Děkujeme za pozornost.

---