Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.10.2019
Aktivovali jsme Věrnostní program!
  *zdroj: pixabay.com Vážení návštěvníci e-shopu, dnes, tedy 20. října 2019, jsme aktivovali věrnostní program. Nyní můžete nakupovat výrobky z e-... číst celé
02.10.2019
Od 10. října nás najdete na nové adrese v Ostravě
  Vážení zákazníci, obchodní partneři, V říjnu jsme přestěhovali naše kanceláře na novou adresu v Ostravě, viz. kontakty. Nyní sídlíme v druhém patř... číst celé
25.03.2018
Akce pozastavena - Otestujte zdarma 100 % Pure Oregano Oil
Všechny vzorky jsme již rozdali. O podobné akci Vás můžeme v budoucnu kontaktovat e-mailem. Přihlásit k nesletteru. Objednejte si zdarma vzorek čisté... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
12.10.2018
Colostrum - přirozené (extra) posílení imunity
Struktura kravského mleziva je identická se strukturou přirozeného lidského mleziva. Výzkum připisuje kravskému mlezivu spoustu zdraví prospěšných úči... číst celé
12.10.2018
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
Vitamin C je pro lidský organismus nezbytný a Acerola obsahuje 30x více vitaminu C než pomeranč. Acerola 4,5 % a pomeranče 0,05 %. Je zdrojem vitaminu... číst celé
12.10.2018
Nutriční droždí není jen lahůdkové droždí
Nutriční droždí je unikátní výrobek obsahujícím inaktivní vločky droždí. Takzvané nutriční droždí je velmi účinná superpotravina. Nutriční droždí, je ... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. O Vitarama
  3. GDPR nařízení
GDPR - souhlas se zpracováním osobních a obchodních údajů

 

 

Vážení,

v souvislosti se změnami v oblasti ochrany osobních a obchodních údajů, zde uvádíme krátké vysvětlení k souhlasu, který nám udělujete pokud si zakoupíte produkt z našeho eshopu, nebo se přihlásíte k oběru emailové kampaně.

Co je GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) je nové nařízení Evropské Unie, které se zabývá kompletní problematikou ochrany osobních údajů. V účinnost vstoupí 25. 5. 2018 a v Česku nahradí směrnici 95/46/ES a související zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Proč potřebujeme Váš souhlas?

Díky udělení tohoto souhlasu Vás budeme moci informovat o nabídce našich produktů, novinek, akčních slev a soutěží z našich webových stránek a blogů. Poskytování našich produktů a služeb není tímto souhlasem podmíněno. Samozřejmě můžete své rozhodnutí kdykolivzměnit a souhlas odvolat.

Souhlas se zpracováváním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení

Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

Uděluji tímto do odvolání tohoto souhlasu firmě Tomáš Fále Vitarama.cz, se sídlem Na Obvodu 1098/41, Ostrava, IČO: 69315973, jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, aby zpracovávala (a to i automatizovaně a zejména prostřednictvím shromažďování, monitorování, profilování, vyhodnocování a uchovávání) moje osobní údaje. To vše pro účel zjištění mých relevantních potřeb a nabídnutí a poskytnutí vhodných obchodních nabídek, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky. Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují jméno, příjmení, titul, trvalý pobyt/místo podnikání, číslo bankovního účtu, údaje z předložených dokladů, údaje o platbách a platební morálce, platební údaje SIPO, telefonní a e-mailové spojení, informace identifikující zařízení nebo osobu spojenou s užíváním zařízení, např. IP adresy nebo identifikátory cookies, informace o nákupních preferencích, údaje o spotřebě a o odběrném místě.

Tento souhlas uděluji dobrovolně a jsem si vědom toho, že ho mohu kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, jakým jsem jej udělil.

Děkujeme za pozornost.

---

Novinky z našeho blogu

Colostrum - přirozené (extra) posílení imunity
12.10.2018
Colostrum - přirozené (extra) posílení imunity
Struktura kravského mleziva je identická se strukturou přirozeného lidského mleziva. Výzkum připisuje kravskému mlezivu spoustu zdraví prospěšných úči... číst celé
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
12.10.2018
Acerola, vynikající zdroj přírodního vitaminu C
Vitamin C je pro lidský organismus nezbytný a Acerola obsahuje 30x více vitaminu C než pomeranč. Acerola 4,5 % a pomeranče 0,05 %. Je zdrojem vitaminu... číst celé
Nutriční droždí není jen lahůdkové droždí
12.10.2018
Nutriční droždí není jen lahůdkové droždí
Nutriční droždí je unikátní výrobek obsahujícím inaktivní vločky droždí. Takzvané nutriční droždí je velmi účinná superpotravina. Nutriční droždí, je ... číst celé
Léky, vitamíny a potravinové doplňky – kdy a jak je užívat?
31.03.2018
Léky, vitamíny a potravinové doplňky – kdy a jak je užívat?
Potravinové doplňky, vitamíny a léky – všechny mají jeden prvotní cíl – prospět našemu zdraví. Přemýšleli jste ale někdy, jak velké rozdíly mezi nimi ... číst celé

2016–2020 © Vitarama - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.