Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

RYCHLÝ KONTAKT

Vitarama.cz
Nivnická 21
Ostrava
tel: 558 840 399, 777 708 560
obchod(a)vitarama.cz

NOVINKY a ČLÁNKY

arr3Aktivovali jsme Věrnostní program!  *zdroj: pixabay.com Vážení návštěvníci e-shopu, dnes, tedy 20. října 2019, jsme aktivovali... arr3Od 10. října nás najdete na nové adrese v Ostravě  Vážení zákazníci, obchodní partneři, V říjnu jsme přestěhovali naše kanceláře na novou adresu v... arr3Koloidní stříbro -17% - akce tvá do konce října   Rádi bychom, abyste se spolu s námi dobře, preventivně připravovali na nadcházející podzimní,... arr3Akce pozastavena - Otestujte zdarma 100 % Pure Oregano OilVšechny vzorky jsme již rozdali. O podobné akci Vás můžeme v budoucnu kontaktovat e-mailem.... arr3Koloidní stříbro pohledem odborníka na výživu část 1. Koloidní stříbro trnem v oku odborníků? Koloidní stříbro je pro FDA (americký úřad pro kontrolu...

ZBOŽÍ V AKCI

akční cena 159,0 Kč (6,2 EUR)
skladem
akční cena 115,0 Kč (4,5 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

akční cena 300,0 Kč (11,7 EUR)
skladem
akční cena 350,0 Kč (13,7 EUR)
skladem
akční cena 269,0 Kč (10,5 EUR)
skladem

O Vitarama » GDPR nařízení
GDPR - souhlas se zpracováním osobních a obchodních údajů

 

 

Vážení,

v souvislosti se změnami v oblasti ochrany osobních a obchodních údajů, zde uvádíme krátké vysvětlení k souhlasu, který nám udělujete pokud si zakoupíte produkt z našeho eshopu, nebo se přihlásíte k oběru emailové kampaně.

Co je GDPR?

GDPR (General Data Protection Regulation) je nové nařízení Evropské Unie, které se zabývá kompletní problematikou ochrany osobních údajů. V účinnost vstoupí 25. 5. 2018 a v Česku nahradí směrnici 95/46/ES a související zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Proč potřebujeme Váš souhlas?

Díky udělení tohoto souhlasu Vás budeme moci informovat o nabídce našich produktů, novinek, akčních slev a soutěží z našich webových stránek a blogů. Poskytování našich produktů a služeb není tímto souhlasem podmíněno. Samozřejmě můžete své rozhodnutí kdykolivzměnit a souhlas odvolat.

Souhlas se zpracováváním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení

Souhlas je udělován dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů, dále jen „GDPR“), dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „ZOOÚ“) a dle zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti a o změně některých zákonů.

Uděluji tímto do odvolání tohoto souhlasu firmě Tomáš Fále Vitarama.cz, se sídlem Na Obvodu 1098/41, Ostrava, IČO: 69315973, jakožto správci osobních údajů, souhlas s tím, aby zpracovávala (a to i automatizovaně a zejména prostřednictvím shromažďování, monitorování, profilování, vyhodnocování a uchovávání) moje osobní údaje. To vše pro účel zjištění mých relevantních potřeb a nabídnutí a poskytnutí vhodných obchodních nabídek, a to v tištěné formě i elektronickými prostředky. Osobní údaje, které budou na základě tohoto souhlasu zpracovávány, zahrnují jméno, příjmení, titul, trvalý pobyt/místo podnikání, číslo bankovního účtu, údaje z předložených dokladů, údaje o platbách a platební morálce, platební údaje SIPO, telefonní a e-mailové spojení, informace identifikující zařízení nebo osobu spojenou s užíváním zařízení, např. IP adresy nebo identifikátory cookies, informace o nákupních preferencích, údaje o spotřebě a o odběrném místě.

Tento souhlas uděluji dobrovolně a jsem si vědom toho, že ho mohu kdykoliv odvolat, a to stejným způsobem, jakým jsem jej udělil.

Děkujeme za pozornost.

---